Corona

Nieuws omtrent het coronavirus

Cruise-Outlet is er voor u en wij blijven ons voor u inzetten. Wij zijn iedere dag voor u bereikbaar, om uw vraag over uw cruise en om andere vragen te beantwoorden.

Wij bieden 40 rederijen aan en elke rederij hanteert andere voorwaarden. Hier kunt u per rederij meer lezen over het corona beleid omtrent bestaande boekingen.

Het is tot nu toe niet duidelijk of er in de komende periode nog meer afvaarten moeten worden geannuleerd. Wanneer de situatie gevolgen mocht hebben op uw reis, zal de rederij ons informeren.

In verband met de uitbraak van het coronavirus zijn er diverse voorzorgsmaatregelen getroffen om te voorkomen dat er problemen ontstaan tijdens de reis. Afhankelijk van verdere ontwikkelingen, zal het beleid verder aangescherpt worden.

Bij cruise vakanties zal met het volgende mogelijk rekening gehouden worden:

  • Rederijen zullen gasten die in de afgelopen 14 dagen in een met Corona besmet gebied zijn geweest niet laten inschepen. 
  • Passagiers worden bij inscheping gecontroleerd op vermoedelijke symptomen van het virus. Hierbij kan toegang mogelijk geweigerd worden bij diverse griepverschijnselen, zoals een verhoogde temperatuur, koorts symptomen, benauwdheid en dergelijke.
  • Verscheidene rederijen controleren gasten tijdens de cruise. Zo worden er in aanloophavens gasten en bemanning, die in- en ontschepen gecontroleerd door thermische camera’s op eventuele koorts symptomen.
  • Aan boord van de schepen is er een hoge standaard voor hygiëne. Ook zijn er diverse procedures en voorzorgsmaatregelen aangescherpt voor een optimale hygiëne.
  • Het kan zijn dat besmette gebieden worden uitgesloten in de vaarroutes. Dit zal dagelijks gemonitord worden, waardoor er in sommige gevallen een kans is in wijziging in de vaarroute.
  • Er zullen geen excursies uitgevoerd worden naar regio’s waarbij besmettingen aanwezig zijn.
  • Mocht er onverwachts tijdens de reis toch een onvoorziene situatie ontstaan, dan zal de rederij dit zo goed mogelijk oplossen.

Voor de meest actuele informatie over de maatregelen van uw reis, verwijzen we naar de website van het Ministerie van Buitenlandse zaken.

Goed nieuws voor als u weer toe bent aan een cruise vakantie. Om de veiligheid aan boord te garanderen zijn er veiligheidsmaatregelen opgesteld. MSC Cruises heeft een video waarin te zien is hoe de maatregelen aan boord worden toegepast.

In deze tijd begrijpen wij dat er behoefte is aan flexibiliteit, vertrouwen en zekerheid. Wij vinden het dan ook belangrijk dat u met een gerust gevoel een cruise kan boeken bij ons.

Wij begrijpen dat er momenteel veel vragen zijn over de huidige situatie. Daarom staan wij 6 dagen in de week voor u klaar om alle vragen te beantwoorden. Dit kunt u doen door contact te nemen met 088-5018501 Of een mail te sturen naar [email protected].  

Altijd op de hoogte van de laatste cruise aanbiedingen!

Schrijf je nu in voor de Cruise-Outlet.nl nieuwsbrief en je ontvangt de beste cruise deals als eerste in je mailbox.

Je ontvangt van ons enkel de beste cruise aanbiedingen en andere relevante nieuwsbrieven! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Boekingsoverzicht

Bel onze cruise-experts op: 088-501 85 91