Holland America Line

Holland America Line

Stap aan boord van Holland America Line en beleef een prachtige cruise.

Moderne klassieke cruises met Hollandse historie

Holland America Line is al bijna 150 jaar lang de toonaangevende cruise maatschappij in Nederland. Het begon ooit met stoomschepen die een verbinding maakte tussen Nederland en de Verenigde Staten is inmiddels uitgegroeid tot een florerende rederij met ruim 500 unieke cruises per jaar vol populaire bestemmingen met verrassende programma’s.

Een cruise met Holland America Line maak je in o.a. Alaska, de Caribbean, Alaska en de Middellandse zee. Daarnaast is Holland Amerika de marktleider op het gebied van cruises naar Noord Europa vanuit Nederland.

 

 

 

 

 

Holland America Line Koningsdam

Ruime schepen vol tijdloze elegantie

Vanaf het eerste moment dat je aan boord stapt van één van de schepen van Holland America Line bekruipt je het gevoel van gelukzaligheid. Aan boord van Holland America Line ervaar je het klassieke cruisegevoel in een modern jasje. Geniet van culinaire hoogstanden in 1 van de a-la-carte of buffet restaurants terwijl het schip zich verplaatst naar de volgende bestemmingen.

Ook op het gebied van faciliteiten ontbreekt het aan niets tijdens je cruise. Zo heeft ieder Holland America Schip minimaal een (binnen) zwembad, theater, casino en diverse bars en lounges. Neem bijvoorbeeld de Billboard Onboard, voor klassieke hits, de B.B. King’s Blues club. Uniek bij Holland America is de samenwerking met BBC Earth waarbij je met fantastische beelden geniet van het mooie van de natuur op aarde.

 

 

Met Holland America Line en Cruise-Outlet.nl op reis

Het aanbod Holland America Line bij Cruise-Outlet.nl is erg divers. Tussen het enorme aantal cruises van Holland America Line zoeken de specialisten van Cruise-Outlet de best geprijsde en meest unieke routes uit zodat jij zeker weet dat je de beste cruise deal gevonden hebt. Meestal heeft Cruise-Outlet.nl slechts een beperkt aantal hutten gecontracteerd tegen de beste prijzen dus heb je een deal gevonden die je niet wil missen, sla dan snel je slag en boek je cruise vakantie.

Holland America Line

Bevindingen van Cruise-Outlet.nl

Sterren

****

Verzorging

Volpension

Aantal schepen

11

Valuta aan boord

Dollar

Taal aan boord

Engels

Kindvriendelijk

Nee

Altijd op de hoogte van de laatste cruise aanbiedingen!

Schrijf je nu in voor de Cruise-Outlet.nl nieuwsbrief en je ontvangt de beste cruise deals als eerste in je mailbox.

Je ontvangt van ons enkel de beste cruise aanbiedingen en andere relevante nieuwsbrieven. Lees ons privacybeleid voor meer info.

Boekingsoverzicht

Bel onze cruise-experts op: 088-501 85 91