Hurtigruten

Hurtigruten

Stap aan boord van Hurtigruten en beleef de Noorse sferen.

Bijzonder cruisen aan boord van Hurtigruten

Hurtigruten is met geen enkele andere rederij ter wereld te vergelijken. Cruise-Outlet.nl noemt Hurtigruten dan ook de meest unieke rederij ter wereld. Aan boord van de schepen van Hurtigruten vind je geen uitgebreide faciliteiten maar alles wat je nodig hebt is meer dan aanwezig. Bij Hurtigruten beleef je het echte varen en verbreed je je horizon bij het bezoeken van cruisebestemmingen waar andere schepen niet kunnen komen.

Hurtigruten-MS Roald Amundsen-schip-Cruiseschip-Science Center1
Hurtigruten-MS Roald Amundsen-schip-Cruiseschip-Explorer Lounge

Kies jij voor de ‘postboot experience’ of een unieke expeditiecruise

Met Hurtigruten reis je tegenwoordig naar meer plekken dan alleen de Noorse Fjorden maar toch is deze unieke postboot experience voor veel mensen een absolute must do. Ervaar de kalmte en schoonheid van de Noorse Fjorden tijdens ruim 100 stops van het zuiden van Noorwegen tot voorbij de poolcirkel en Noordkaap. Kies je voor een zomerse ervaring waarbij je de midzomernacht ervaart of ga je voor de winterse ervaring met een Noorderlicht garantie. Naast deze postbootcruises vaar je met Hurtigruten ook naar zelden bezochte plaatsen in de zuidelijke en Noordelijke Poolcirkels. Tijdens een expeditie cruise van Hurtigruten maak je kennis met al het moois wat de aarde te bieden heeft en kom je samen met hoogopgeleide experts en een kundig internationaal expeditie team alles te weten over deze natuurwonderen.

Met Cruise-Outlet.nl & Hurtigruten op reis

Hurtigruten is tegenwoordig wereldwijd actief en Cruise-Outlet.nl is vaak scherp op de beste aanbiedingen met deze rederij. Meestal lukt het ons om een paar cruises per jaar exclusief geprijsd te krijgen voor reizigers van Cruise-Outlet.nl. Met onze onderhandelkracht en kennis van de mooiste expeditiecruises weet je zeker dat je voor jouw volgende Hurtigruten met Cruise-Outlet.nl nooit te veel betaald. Houd onze website, nieuwsbrief en facebook goed in de gaten als je interesse hebt in een cruise aanbieding van Hurtigruten want voor dat je het weet is de aanbieding alweer uitverkocht.

Hurtigruten: Bevindingen van Cruise-Outlet.nl
Sterren ****
Verzorging: Volpension met drinken tijdens de maaltijden
Fooien: Inbegrepen
Taal aan boord: Engels
Kindvriendelijk: Nee
Aantal schepen: 16
Valuta aan boord: Euro, Noorse Kronen

 

 

close

Altijd op de hoogte van de laatste cruise aanbiedingen!

Schrijf je nu in voor de Cruise-Outlet.nl nieuwsbrief en je ontvangt de beste cruise deals als eerste in je mailbox.

Je ontvangt van ons enkel de beste cruise aanbiedingen en andere relevante nieuwsbrieven! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Boekingsoverzicht