Middellandse zee

Middellandse zee

Een van de meest populaire cruise-bestemmingen onder Nederlanders is de Middellandse zee. Belangrijkste redenen zijn het aangename klimaat, de afwisselende routes en de grote hoeveelheid van mooie aanbiedingen. Cruise-Outlet.nl heeft de mooiste cruise aanbiedingen in de Middellandse zee geselecteerd vanuit vertrekhavens als Barcelona, Genua, Venetië, Athene en Mallorca.

Westelijke Middellandse zee

Varen over de Middellandse Zee met een cruiseschip is een perfecte eerste cruise ervaring. Leer alle hoogtepunten kennen die de Westelijke Middellandse Zee te bieden heeft tijdens een cruise van 1 tot 2 weken.

Cruises over de Middellandse Zee stoppen in de mediterrane landen zoals Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal maar ook op de eilanden Mallorca, Ibiza, Sicilië Sardinië, Corsica en Malta. Afhankelijk van de door jou gekozen route en reisduur heb je een vaarroute met een samenstelling van deze bestemmingen. Cruisen in de Middellandse Zee staat voor lekker eten, bruisende metropolen en eeuwenoud cultureel erfgoed.

Oostelijke Middellandse Zee

Aan de Oostkant van Italië kun je cruisen over de Oostelijke Middellandse zee, ook wel bekend als de Adriatische zee met kustplaatsen als Dubrovnik, Kotor en Bari. Ontdek de veelzijdige en prachtige havens van landen als Montenegro, Griekenland, Turkije, Kroatië en Italië. Voor iedere cruise-reiziger is er een geschikte cruise te boeken in de Middellandse zee met routes vol cultuur, natuur en strandbestemmingen. Populaire stops in de Oostelijke Middellandse zee zijn de Griekse Eilanden Mykonos, Santorini, Rhodos, Kreta, Kos en de mythische stad Olympia. Plekken vol pittoreske dorpjes, fotogenieke baaien en heerlijke stranden.

Cruise-Outlet.nl heeft regelmatig scherp geprijsde en exclusieve aanbiedingen op de Middellandse Zee.. Alle aanbiedingen zijn in samenwerking met gerenommeerde rederijen zoals MSC Cruises, Costa Cruises, Holland America Line en Celestyal Cruises.

Altijd op de hoogte van de laatste cruise aanbiedingen!

Schrijf je nu in voor de Cruise-Outlet.nl nieuwsbrief en je ontvangt de beste cruise deals als eerste in je mailbox.

Je ontvangt van ons enkel de beste cruise aanbiedingen en andere relevante nieuwsbrieven. Lees ons privacybeleid voor meer info.

Boekingsoverzicht

Bel onze cruise-experts op: 088-501 85 91