AIDA Cruises

AIDA Cruises

Stap aan boord van 1 van de 11 lachende schepen van AIDA Cruises. Laat je inspireren door de unieke sfeer en het gevarieerde entertainmentprogramma. Ontspan in de comfortabele hutten, geniet van de culinaire hoogstandjes en beleef een van de bijzondere excursies tijdens je cruise. Of het nu gaat om ontspanning of avontuur, reizen met familie, vrienden of alleen, tijdens een cruise met AIDA Cruises vind je precies wat je zoekt!

Heerlijk genieten aan boord 

Een cruise met AIDA Cruises is een beleving voor het hele gezin. Het team van Cruise-Outlet.nl noemt AIDA niet voor niets de meest toegankelijke rederij voor gezinnen. Voor iedere leeftijd en op ieder moment van de dag is er wel iets te beleven aan boord van de prachtige schepen. 

De echte cruise-beleving begint al bij het zien van de grote glimlach op de boeg van ieder schip. Deze glimlach zie je ook terug bij het personeel aan boord, dat zorgt dat het je tijdens deze cruise aan niets zal ontbreken. Ook de frisse en vrolijke inrichting van de schepen geeft je een echt vakantiegevoel. 

 

Goedkoop cruisen cruise-outlet

Eten en drinken aan boord

Het concept van AIDA Cruises is laagdrempelig. Er zijn geen gala-avonden, kledingvoorschriften tijdens het eten (oké een zwembroek tijdens het avondeten wordt niet gewaardeerd) en je kunt aanschuiven waar en wanneer je wilt in een van de gethematiseerde buffet restaurants. Zo kies je zelf of je zin hebt in Italiaans, Aziatisch of lokale specialiteiten. Tafeldranken zoals bier, wijn en frisdrank zijn tijdens de maaltijden inbegrepen. Overige drankjes zijn tegen betaling te verkrijgen.

Op de nieuwere schepen van AIDA Cruises zijn ook de verschillende à la carte restaurants inbegrepen. Zo kun je vanaf een uitgebreide menukaart gerechten bestellen in o.a. het Franse, Italiaanse of Tapas restaurant.

Met AIDA Cruises en Cruise-Outlet.nl op reis

AIDA Cruises vaart met haar schepen over vrijwel de gehele wereld en het lukt het team van Cruise-Outlet.nl regelmatig om hier de meest scherp geprijsde reizen uit te selecteren. Met onze onderhandelkracht weet je zeker dat je voor jouw volgende AIDA Cruise nooit te veel betaalt.

Houd onze website, nieuwsbrief en facebook goed in de gaten als je interesse hebt in een cruise aanbieding van AIDA Cruises, want voor dat je het weet is de aanbieding alweer uitverkocht…

AIDA Cruises

Bevindingen van Cruise-Outlet.nl

Sterren

****

Verzorging

Semi All-Inclusive

Aantal schepen

11

Valuta aan boord

Euro

Taal aan boord

Duits, Engels

Kindvriendelijk

Ja

Altijd op de hoogte van de laatste cruise aanbiedingen!

Schrijf je nu in voor de Cruise-Outlet.nl nieuwsbrief en je ontvangt de beste cruise deals als eerste in je mailbox.

Je ontvangt van ons enkel de beste cruise aanbiedingen en andere relevante nieuwsbrieven. Lees ons privacybeleid voor meer info.

Boekingsoverzicht

Bel onze cruise-experts op: 088-501 85 91