Unieke Routes

Unieke Routes

Ben jij op zoek naar die ene unieke cruise, waar ook ter wereld, tegen een betaalbare prijs? Dan ben je bij Cruise-Outlet.nl aan het juiste adres. Wereldwijd zijn er verschillende unieke en eenmalige cruises te boeken. Vaak zijn deze echter onbetaalbaar. Cruise-Outlet.nl brengt hier verandering in! Bij Cruise-Outlet.nl weet je zeker dat die eenmalige route, wereldcruise of expeditie-reis naar bijvoorbeeld Antarctica echt nergens anders voordeliger te boeken is. Zo krijg je bij ons een unieke cruise-beleving tegen een outlet-prijs!

Cruise-Outlet.nl heeft regelmatig scherp geprijsde en exclusieve aanbiedingen. Alle aanbiedingen zijn in samenwerking met gerenommeerde rederijen zoals MSC Cruises, Costa Cruises, Holland America Line en Celestyal Cruises.

 

Eenmalige reizen

De meest bekende cruises varen week na week in prachtige vaargebieden zoals de Middellandse zee, de Caribbean en Noord-Europa. Omdat deze vaargebieden niet jaarrond populair zijn, verplaatsen rederijen hun schepen een aantal keer van het ene vaargebied naar het andere. 

Deze unieke reizen worden ook wel repositie cruises genoemd. Ze zijn vaak slechts 1 of 2 keer per jaar te boeken en maken een verbinding tussen bekende vaargebieden. Zo kan een eenmalige cruise routes omvatten van Noord- naar Zuid-Europa, van Alaska naar de Caribbean of zelfs via het Suez- of Panamakanaal van de ene oceaan naar de andere

 

 

 

 

 

MS Ocean Majesty under Tower Bridge
Sydney Australië

Trans-Atlantische reizen en wereldcruises

Ga net als ontdekkingsreizigers uit vervlogen tijden op reis over de oceaan. Tegenwoordig kan dit in alle luxe op een van de prachtige cruiseschepen van gerenommeerde rederijen.

Zo kun je geheel verzorgd de oversteek maken van Europa naar Zuid-Amerika of Azië en van Noord-Amerika naar Australië. Doorkruis de Atlantische of Stille Oceaan en zeg met recht dat je een deel van de wereld omvaren hebt. 

Ook is het een beperkt aantal keren per jaar mogelijk om de gehele wereld rond te varen tijdens een zogenaamde ‘wereldcruise’. Hierbij start en eindig je in dezelfde haven en vaar je letterlijk in 3 tot 6 maanden een rondje om de aarde. Dit is voor veel mensen een ware bucketlist-cruise en daarom maakt Cruise-Outlet.nl ook deze droom-cruises graag betaalbaar!

 

Expeditie reizen

Ook op ontdekking gaan naar een van de onontdekte en afgelegen plekken op aarde kan met Cruise-Outlet.nl. Vaar naar Antarctica of Groenland en maak kennis met de unieke flora en fauna van de Galapagos Eilanden of de Amazone. 

Deze cruises worden altijd uitgevoerd met kleine schepen en zijn vaak snel uitverkocht tegen extreem hoge bedragen. Toch lukt het Cruise-Outlet.nl zo nu en dan om een scherp geprijsde expeditie cruise in het assortiment op te nemen om zo ook deze bestemmingen aan te bieden tegen outlet prijzen!

15 Dagen trans-Atlantische cruise 13 april 2024

Vanaf €1004,00 p.p.

15- Daagse trans-Atlantische cruise vanuit Fort Lauderdale

Vaar mee met deze unieke cruise vanuit Fort Lauderdale (Verenigde Staten) naar Rotterdam met het cruiseschip de ‘Rotterdam’ van de Holland America Line. Je vertrekt vanuit de Verenigde Staten (vlucht niet inbegrepen) en het schip vaart je in 2 weken terug naar Nederland! Tijdens deze bijzondere reis heb je volop de tijd om het prachtige schip te ontdekken. Geniet van alle faciliteiten aan boord, de uitmuntende service en de heerlijke maaltijden. Voor deze unieke cruise op 13 april 2024 hebben wij maar beperkte beschikbaarheid, dus wees er snel bij!

Altijd op de hoogte van de laatste cruise aanbiedingen!

Schrijf je nu in voor de Cruise-Outlet.nl nieuwsbrief en je ontvangt de beste cruise deals als eerste in je mailbox.

Je ontvangt van ons enkel de beste cruise aanbiedingen en andere relevante nieuwsbrieven. Lees ons privacybeleid voor meer info.

Boekingsoverzicht

Bel onze cruise-experts op: 088-501 85 91