Unieke Routes

Unieke Routes

Ben jij op zoek naar die unieke ene cruise, waar ook ter wereld, tegen een betaalbare prijs. Dan ben je bij Cruise-Outlet.nl aan het juiste adres. Wereldwijd zijn er verschillende unieke en eenmalige cruises te boeken, vaak onbetaalbaar en enkel beschikbaar voor de gelukkige enkeling. Cruise-Outlet.nl maakt hier verandering in en bij Cruise-Outlet.nl weet je dan ook zeker dat die eenmalige route, Wereldcruise of expeditie reis naar bijvoorbeeld Antarctica echt nergens anders voordeliger te boeken is. Zo krijg je bij ons een unieke cruise beleving tegen een outlet prijs.

 Cruise-Outlet.nl heeft regelmatig scherp geprijsde en exclusieve aanbiedingen in de Cruise Outlet staan. Alle aanbiedingen zijn in samenwerking met gerenommeerde rederijen zoals MSC Cruises, Costa Cruises, Holland America Line, AIDA Cruises, Norwegian Cruise Line, Royal Caribbean, Celebrity Cruises, TUI Cruises en Celestyal Cruises.

 

Eenmalige reizen

De meest bekende cruises varen week na week in prachtige vaargebieden zoals de Middellandse zee, Caribbean en Noord-Europa. Omdat deze vaargebieden niet jaarrond populair zijn verplaatsen rederijen schepen een aantal keer van het ene vaargebied naar het andere. Deze eenmalige en unieke reizen worden ook wel repositie cruises genoemd. Vaak slechts 1 of 2 keer per jaar te boeken en een verbinding tussen bekende vaargebieden. Zo kan een eenmalige cruise routes omvatten van Noord- naar Zuid-Europa, van Alaska naar de Caribbean of zelf via het Suez- of Panamakanaal van de ene oceaan naar de andere. 

MS Ocean Majesty under Tower Bridge
Sydney Australië

Trans-Atlantische reizen en wereldcruises

Ga net als ontdekkingsreizigers uit vervlogen tijden op reis over de oceaan. Tegenwoordig kan dit in alle luxe op 1 van de prachtige cruiseschepen van gerenommeerde rederijen. Zo kun je geheel verzorgd de oversteek maken van Europa naar Zuid-Amerika of Azië en van Noord-Amerika naar Australië. Doorkruis de Atlantische of Stille Oceaan en zeg met recht dat je een deel van de wereld omvaren hebt. Ook is het een beperkt aantal keren per jaar mogelijk om de gehele wereld rond te varen tijdens een zogenaamde Wereldcruise. Hierbij start en eindig je in dezelfde haven en vaar je letterlijk in 3 tot 6 maanden een rondje om de aarde. Dit is voor veel mensen een ware Bucketlist cruise en daarom maakt Cruise-Outlet.nl deze droom cruises betaalbaar.

 

Expeditie reizen

Op ontdekking naar 1 van de onontdekte en afgelegen plekken op deze aarde kan met Cruise-Outlet.nl. Vaar naar Antarctica of Groenland en maak kennis met unieke flora & fauna van de Galapagos Eilanden of de Amazone. Deze cruises worden altijd uitgevoerd met kleine schepen en zijn vaak snel uitverkocht tegen extreem hoge bedragen. Toch lukt het Cruise-Outlet.nl zo nu en dan om een scherp geprijsde expeditie cruise in het assortiment op te nemen om zo ook deze bestemmingen aan te bieden tegen outlet prijzen!

close

Altijd op de hoogte van de laatste cruise aanbiedingen!

Schrijf je nu in voor de Cruise-Outlet.nl nieuwsbrief en je ontvangt de beste cruise deals als eerste in je mailbox.

Je ontvangt van ons enkel de beste cruise aanbiedingen en andere relevante nieuwsbrieven! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Boekingsoverzicht